Tilaisuudet

Juhla- ja yritystilaisuudet

Luonnon ympäröivä Loma-Raiso on viihtyisä paikka merkkipäivien, kokousten ja pikkujoulujen järjestämiseen. Katamme juhliinne maalaisherkuista notkuvan pitopöydän ja järjestämme paikalle toivomanne musiikkia ja viihdettä. Hyvin tanssittuanne, syötyänne ja saunottuanne voitte majoittua Loma-Raison tiloihin ja aloittaa seuraavan päivän vaikkapa aamu-uinnilla kirkasvetisessä luonnonvesialtaassa.
Meillä on A-oikeudet.

RUOKALISTOIHIMME PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄSTÄ


Juhlatilavuokra (1 vrk)
Sis. alakerran tilat, astiat ja sähkö

Tilojen loppusiivous

Pöytäliinojen vuokraus

300,00 €


150,00 €

7,00 € / pöytäliina

Kokouspaketit

Loma-Raiso järjestää kokouksia, joissa viihdytään. Hyvin varustellussa kokoustiloissamme on tilaa sadalle kokousvieraalle. Asiaohjelman välissä voitte herkutella pitopöydässämme. Kokouspäivän ilta sujuu mukavasti Korsusaunassa saunoen ja tanssien elävän musiikin tai vaikkapa karaoken tahdissa. Kokousväelle voidaan järjestää myös naurujoogatunti tai muuta unohtumatonta ohjelmaa.

Kokoustilavuokrat:
1/2 päivää (max. 4 h)

koko päivä (max. 8 h)
55,00 €

95,00 €

Teemapäivät

Loma-Raiso on oikea osoite, kun suunnittelette työ- tai harrastusporukalle yhteistä juhlaa. Loma-Raisossa voitte hemmotella asiakkaitanne hyvällä ruualla ja viihteellä tai nostattaa työporukan yhteishenkeä liikunnallisilla tapahtuma-päivillä. Maaseudun rauhassa levättyänne palaatte arkeen uudistuneena ja uutta puhtia täynnä.